17.5.13

Happ Box 3 - Cicileydi'den hediyelerim geldi:)


Header yapmaktan post giremez hale geldim. Neyse ki bugün biraz daha rahatım, aslında bekleyen istekler var ama şu yazımı yazmadan olmaz:)
Bir haftadır, hasta olduğumdan dışarı hiç çıkamadım, bu nedenle cicileydi için de çok özel bir şey alamadım.Kendisi oje , takı kullanmadığından, bu tarz şeyleri çıkardım. Yerine kullanabileceğini düşündüğüm şeyler koydum. Ama daha çok cici kızının beğeneceği şeylerle dolu gibi:) Daha önce ne gördüysem kutu etkinliklerinde kullanırım diye aldığım elimdeki hediyelerle cicileydiye bir kutu hazırladık. Hazırladık diyorum, çünkü Tarçın, her aşamasında bana yardım mı etti... Yok canım ne yardımı, bir kutu kapladık, görmeniz lazım dı. Savaş mı yaptık kutumu kapladık anlamadım. Kutunun içinden çıktığı anlarda, ancak kaplamasını bitirdim.:)Sadece o kadarla kalsa iyi, hediyeleri paketlerken, ben paketledim o açtı, ben süs yapıştırdım o kopardı:) Dün bütün gün bunlarla uğraştık, bugünde son haline getirip, sonunda ptt'nin yolunu tuttuk:) ve benim kutumda gecikmeli olarak bugün yolla çıktı..
Ben eve gedikten bir saat içinde ise benim paketim geldi. Gelir gelmez, zaten Tarçın paketi benden önce açmaya koyuldu, bu sefer ben ona yardım ettim:) Kediler anladım ki tam bir kutu delisi..Sanki hediyeler ona geldi..
Paketin kapağını açmadan da yanında böyle poz verdik:)


 Kutumun içinden güzel hediyeler çıktı, hepsinin toplu görüntüsü aldım. İçinden çıkan BB krem için mutlu oldum. İlk denemek istediğim o olacak.Beni de bu bb krem hastalığına dahil ettikleri için kozmetik bloglarına Teşekkür ederim. Sonunda beni de aranıza kattınız.


O ucu görünen, puding şu an pişmiş dolapta soğumakta, rejim yaptığımdan ben yiyemeyeceğim ama kociş severek hüpleticektir. Deneme boylarında ürünlerim var. Onları da tek tek denemek istiyorum. Mavi ojeyi kesin görümcem kapacak:) O renkleri o seviyor.Kırmızı benimdir:)Tek tek yazmayayım en iyisi siz bakın..


Cicileydi benim blog dünyamda ilk tanıdığım bloglardan, olduğu için onun yeri ayrı, üstelik mailler ilede zaman zaman görüşürüz. Kendi yaptığı çekilişlerden hediye kazanmışlığım da varken, bir de üstüne Happy Box eşleşmiş olmamız güzel bir tesadüftü. Hem de çok yakın oturuyoruz. En kısa zaman da görüşmeyi istiyorum.

Etkinliği düzenleyen Melodram'a ve bu güzel hediyeler için de Cicileydi arkadaşıma Teşekkür ederim:)


Kutu boşalınca, tarçının içine yayıldı, bir de kutu ve hediyelerle video çektik, onuda ekliyorum..



Bu da tarçın ve hediyelerim için video:)


22 yorum:

  1. Ben bu Tarçın'ı yerimmmm :)
    Benim de kızım Pamuk gümrük memuru gibi eve giren her kutuyu her poşeti kurcalar :)
    çooook tatlı Maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümrük memuru süperdi:) Tatlı ve çok cadı, senin kide seni sürekli ısırıyor mu? Bu çok vahşi:)

      Sil
    2. Bnm ki küçükken oyun oynarken ısırırdı ama artık 5 yaşında ve severken çok hırpalamadığım sürece ısırmıyor :)

      Sil
  2. cicileydi süpper bir kutu hazırlamış anlaşılan..güzel günlerde kullanın canım..
    Ayrıca o tarçında çok tatlı tam sütlaç üzerine serpiştirip hammm yapmaalık :)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He ya her tarçın dediğimde canım sütlaç istiyor:)

      Sil
  3. ben seni naaparımm yaaaa.. shemellon yavru kedilerin ısırma eğilimi 5-6 aylık olduklarında geçmeye başlar. büyüyünce de yok olur yani genelde. Ama eğer çocukluk döneminde ısıran kediye oyun amaçlı da olsa yanıt verip bu işten keyif aldığınızı düşündürürseniz bu oyun erginlik döneminde de devam eder. Ya da yanına bir kedi daha alıp kökten çözebilirsin. Böylelikle ilgileri birbirlerine kayar sizi ısırmazlar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuyu ayrı bir yazı da iyice görüşelim:) Büyünce umarım geçer:)

      Sil
  4. Tarçın çok tatlı:) hediyelerinide güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Ayy gercektwn memnun mana begenmene cokk mutlu oldum..ben bu guzel sozlerini hakediyomuyum gercektn cok mutlu oldummmm. umarim cildine uyumlu tondadir bb krem
    Bendeki bb krem askı depresti yine sonunda sanada bulasti bak :))) hrpsini iyi gunlerde gule gule kullan cnm bnm ins gorusuruz nasip olurda bi gun. Tarcinida yerimm ne guuzel gorunuyo.. kocamann optumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tlfnmdan giriyorum alisamadim ben bu tlfona :((( ekrani S2 den kucuk :) ondan karman corman yazmisim :) okuyanlarindan ozur diliorm kusura bakmayin arkdalar tlfnda zorlaniorm yazarken hemuz alisamadm

      Sil
    2. Biz okuduk anladık, sen telaş etme, Öptüm:)

      Sil
  6. Aaayyy ben o Tarçın'ı yerim yaa. Maşallah çok güzel :)

    Buarada hediyelerinide güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan hediyelerin çok süper gözüküyor, ben de happy box 4'e katılcam inşallah :) hadi bakalım nası olcak :D

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canim.tarcin cok sirin, hazir kutuya girmisken paketleyip bana yollasana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düğün hediyesi olarak mı? Yollarıım bak:)

      Sil
    2. Yolla sekerim bu sirinlige hayir diyemicem, adresimi veriyorum hemen :)

      Sil
  9. Tarçın beni bitirdi, tam oyunbaz tatlı şey:)) coşup çoşup oynamak istiyor daha;)) hehe.. Hediyeler de çok hoşmuş güle güle kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan canım evet mavi ojeyi kaparım tabi ben niye görmedim ki :D
    aplikatörlerden de alabilirim yani sen 6 aplikatörü napıcan dimi ama :))
    şaka bir yana güle güle kullan ablacım bidahaki mutlu kutu şeysinden:)) beni de haberdar edin olurmu

    YanıtlaSil
  11. Anneciğim sen ne tatlı ve ufakmışsın burada, yerim seni ben:)

    YanıtlaSil